Støt Ukraine med Mission10forty via MobilePay

Krigen i Ukraine har været en langvarig konflikt, der har påvirket millioner af mennesker i regionen. Rustningskapløbet og konfrontationerne mellem Ukraine og Rusland har ført til vold, ødelæggelse og sult. Mange mennesker lider under konflikten, og deres behov for fødevarer og rent vand er presserende. Mission10forty er en velgørenhedsorganisation, der giver nødhjælp til de hårdest ramte områder i Ukraine, og du kan støtte deres indsats via MobilePay. Støt Ukraine med Mobilepay her.

Hvem er Mission10forty?

Mission10forty har siden deres opstart i 2014 arbejdet ihærdigt for at hjælpe dem, der er berørt af konflikten i Ukraine. De har allerede leveret seks lastbiler med fødevarer til de mest nødlidende i østlige Ukraine takket være deres partner, Bethesda Charitys, ekspertise. Deres hjælp har gjort en forskel for 125.000 mennesker og yderligere 8.000 mennesker ved etablering af to vandsystemer. Men ud fra FN’s skøn er der fortsat omkring 18 millioner mennesker, der lider under sult i Ukraine, og det er en katastrofe, der stadig påvirker mange.

Din støtte kan være med til at gøre en forskel for de mennesker, der er berørt af konflikten i Ukraine. MobilePay 137337 er Mission10fortys mobilnummer, hvor du kan støtte deres bestræbelser på at hjælpe dem, der er mest i nød. Din donation vil bidrage til at levere yderligere ti vandsystemer og hjælpe endnu flere mennesker med at få de fornødenheder, de har brug for i denne krisesituation.

Det er en udfordrende tid for Mission10fortys personale, der arbejder i nogle af de farligste områder i Ukraine. Men deres heltemodige indsats sikrer, at mennesker, der lider under konflikten, får hjælp og velvære. Ved at støtte deres indsats gennem MobilePay, kan du være en af ​​de mange, der hjælper med at gøre en forskel og støtte de mennesker, der er mest sårbare.

At støtte Mission10forty hjælper ikke kun med at løse en humanitær krise, men det giver også mulighed for at styrke deres bestræbelser på at støtte mange flere mennesker i fremtiden. Din støtte kan hjælpe dem med at øge deres kapacitet til levering og logistik og dermed hjælpe endnu flere mennesker i fremtiden.

Støt i dag!

Krigen i Ukraine har påvirket utallige mennesker i årevis. Det er en situation, der fortsat kræver hjælp og en hurtig respons. Mission10forty har allerede gjort en stor indsats for at hjælpe de nødstedte og vil fortsætte med at gøre det med velgørende støt. Din støtte via MobilePay kan hente håb for mange mennesker og gøre en reel forskel for de mennesker, der er ramt af konflikten i Ukraine. Vi opfordrer dig til at tage skridt til at hjælpe dem med at hjælpe endnu flere og give de mennesker, der i øjeblikket lider under konflikten, håb og værdighed. Støt Ukraine med Mission10forty gennem MobilePay og bidrage til at gøre en forskel.